Van egy
hasznos tipped?

Tippek esküvői fotózáshoz

Ha közeleg a Nagy Nap... Az esküvői fotózás ma már külön szolgáltatássá nőtte ki magát, s a rengeteg profi fotós között nem is olyan egyszerű megtalálni a megfelelőt. Segítünk!

Keret Tippek esküvői fotózáshoz

Esküvő előtt az ifjú párnak sok mindenre oda kell figyelnie: megválasztani a helyszínt, kiválasztani a meghívót, a menüt, hogy a ruhákról és a dekorációról ne is beszéljünk. Ám ezzel még nincs vége a szervezésnek. Fontos a profi videós és fotós megtalálása is, hogy a nagy napról minőségi képek, felvételek készüljenek.

Hogyan válasszunk esküvői fotóst / videóst?

1. Gyűjtsetek be néhány nevet és elérhetőséget már jóval az esküvő előtt. Igen, minél előbb, ugyanis a népszerű fotósok /videósok hónapokra, akár évekre előre be vannak táblázva.

2. Mindig kérjetek referenciát az esküvői fotóstól/videóstól, nézzétek meg a munkáikat.

3. Bátran hagyatkozzatok ismerőseitek, barátaitok, családtagjaitok véleményére, hallgassátok meg a tapasztalataikat.

4. A szimpatikus fotóstól /videóstól kérjetek árajánlatot, megadva a legfontosabb paramétereket (dátumok, időpontok; helyszínek; események; egyedi kérések, javaslatok, ötletek).

5. Az árajánlatkérés és egyeztetés után mindenképp szánjatok időt a személyes találkozásra.

6. Olyan fotográfust /videóst válasszatok, akivel megvan az összhang, a közös hullámhossz, mert ez a képeken is érződni fog.

 

Ahogy látjátok, nem is olyan egyszerű megtalálni a megfelelő szolgáltatót az esküvői fotózás és videózás terén... viszont ha megvan, sokkal könnyebb dolgotok lesz az esküvő napján, és az örömteli pillanatokra gyönyörű képek és felvételek emlékeztetnek majd benneteket!

Weboldal címe: www.vdartphoto.com/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI FOTÓS, FOTÓZÁS TIPPEK

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

Személyes biztonságunk mellett üzleti biztonságunk, stabilitásunk megteremtése is kulcsfontosságú tényező, főleg ha az adott vállalati szegmensben sikeresek lennénk. Egy üzleti magánnyomozó segíthet.

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Hazánk „nemzeti italát”, mely vérbeli hungarikumnak számít, számos okból fogyasztjuk. Mert vendégségbe megyünk, mert hozzánk jönnek vendégek. Ebédhez, vacsorához, esküvőn, keresztelőn, focimeccs előtt, után és közben, vagy csak azért, mert jól esik, esetleg ínyencségként. A tökéletes szíverősítő megtalálása azonban nem könnyű feladat - lássuk, mire kell ügyelni, mielőtt kosárba helyeznénk egy palackkal!

Kreatív ötletek kartondobozhoz

Kreatív ötletek kartondobozhoz

A kartondoboz alapvetően egy ronda, barna, unalmas használati tárgy, amit a legtöbben szemrebbenés nélkül kivágnak a (szelektív) kukába. Pedig némi kreativitással és kézügyességgel akár csodás díszként, gyerekjátékként vagy műalkotásként is újrahasznosíthatjuk a feleslegessé vált dobozokat. Lássunk néhány tippet!

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Egy elmérgesedett vagy kihűlt házastársi kapcsolat lezárása sohasem egyszerű, a lelki megpróbáltatásokon kívül pedig akár pénzügyileg is igen rosszul járhat egyik-másik fél. A válási vagyonmegosztás alapvetően egy bonyolult, a jog bikkfanyelvén megfogalmazott szabályhalmaz, amiben laikusként nem könnyű eligazodni. Az alapokkal ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy ne érjen minket meglepetés, ha esetleg külön utakra vinne minket az élet párunkkal.

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Ez a bejegyzés elsősorban női olvasóinknak szól, de természetesen a férfiak érdeklődésére is számot tarthat. Kezdjük egy találós, vagy inkább beugratós kérdéssel! Vannak, akik rágörcsölnek, és vannak, akik lazán veszik; egyesek hónapokig keresik az igazit, mások azonnal lecövekelnek az elsőnél, mi az? Hát az esküvői ruha! Bármelyik tábort is erősítsük, egy biztos: nem létezik olyan menyasszony, akit hidegen hagyna, hogy milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.